ΥΛΙΚΑ :
1 Μαρούλι κόκκινο
1 Μαρούλι iceberg
1 ραντίτσιο
1 ματσάκι ρόκα
100 γρ γραβιέρα πικάντικη
2 αχλάδια σε κύβους
4-5 φέτες προσούτο πάρμας
100 γρ. καρύδια ολόκληρα
Σάλτσα
4-5 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.σ μέλι
1 κ.σ μουστάρδα dijon
αλάτι
πιπέρι
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :
Κόβουμε τα λαχανικά ομοιόμορφα και τα βάζουμε σ' ένα μπολ προσθέτουμε το τυρί τα καρύδια και τα αχλάδια και ανακατεύουμε αρχικά μόνα τους!Σ' ένα σέικερ ή ένα πολυμίξερ ανακατεύουμε τα υλικά της σάλτσας μέχρι να γίνει παχύρρευστη και σερβίρουμε απο πάνω απο τη στολισμένη με τις φέτες προσούτο σαλάτα...
Καλή όρεξη!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου