ΥΛΙΚΑ :
500 γρ φάβα έτοιμη
1 ξερό κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
2 αυγά
200 γρ φρυγανιά τριμμένη
50 γρ αλεύρι
100 γρ παρμεζάνα ή σκληρό κεφαλοτύρι
1 ματσάκι μαϊντανό
1 κ.σ ξερό βασιλικό
1 ποτήρι ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :
Χρησιμοποιούμε την φάβα που μας έμεινε ψιλοκόβωντας τα υλικά μας και ανακατεύοντας τα με την έτοιμη φάβα (πιθανόν να σας ζητήσει παραπάνω αλεύρι ανάλογα με το πόσο παχύρρευστη είναι),και στο τέλος ενσωματώνουμε τα αυγά και το τυρί στο μείγμα.
Μόλις σφίξει όπως το πλάθουμε το σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον να δέσει.Το πλάθουμε σε κεφτέδες και το περνάμε από το αλεύρι και μετά σε καυτό λάδι μέχρι να χρυσίσει.
Καλή όρεξη............
Τέλιοι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΥπέροχοι!!!Πολύ αφράτοι, μπράβο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦανταστικοί.............!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή