ΥΛΙΚΑ :
500 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο
1 ματσάκι μαϊντανό
1 σκελίδα σκόρδο
1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
1 ποτηρί λευκό κρασί
50 γρ βούτυρο
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μανιτάρια σε κύβους,και τα ρίχνουμε σ' ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο να σοταριστούν,μόλις μαυρίσουν και μαλακώσουν λίγο προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο και συνεχίζουμε για άλλο 1 λεπτό. Το σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε το μαϊντανό και το βουτυρο και είναι έτοιμα.
Καλή όρεξη.....................
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου