Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ceasar Salad






ΥΛΙΚΑ :

1 φιλέτο στήθος κοτόπουλου
200 γρ. παρμεζάνα
2 αντζούγιες
10 φύλλα μαρουλιού(κατά προτίμηση iceberg)
7-8 κρουτόν
 3 φέτες Μπέικον κομμένες σε λωρίδες
1 κ.σ μαγιονέζα
1/2 σκελίδα σκόρδο
1 κ.γ μουστάρδα dijon
50 ml ελαιόλαδο
20 ml χυμό λεμονιού
αλάτι
πιπέρι

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :

Βράζουμε το κοτόπουλο μέχρι να ψηθεί καλά(μην το ψήσετε σκληραίνει πολύ) και το κόβουμε σε κύβους,σ' ένα μούλτι ρίχνουμε το σκόρδο,τις αντζούγιες,την μουστάρδα,τη μαγιονέζα(δεν βάζουμε κρόκους αυγών όπως είναι η αυθεντική συνταγή για ευκολία και υγιεινή!!!!!)το χυμό λεμονιού και την παρμεζάνα.πολτοποιούμαι το μείγμα και προσθέτουμε σταδιακά το ελαιόλαδο μέχρι να σφίξει το ντρέσινγκ, χοντροκόβουμε το μαρούλι με τα χέρια και τοποθετούμε όλα τα υλικά σ' ένα μεγάλο μπολ,προσθέτουμε το ντρέσινγκ όχι πολύ απλά να βρέξει τη σαλάτα και σερβίρουμε.


Oινολογική παρέμβαση :   Με μία μαύρη κρύα μπύρα!


Καλή όρεξη...............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...