Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

CROUTONS




ΥΛΙΚΑ :

1 Μπαγκέτα
1 κ.γ πάπρικα
1 κ.γ σκόρδο σκόνη
1 κ.γ αλάτι
1 κ.γ πιπέρι
2 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.σ ρίγανη
3 φέτες Μπέικον


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :

Κόβουμε τη μπαγκέτα σε χοντροκομμένους κύβους και την βάζουμε σ' ένα μπολ,προσθέτουμε ελαιόλαδο και διαδοχικά όλα τα υπόλοιπα υλικά.Τους απλώνουμε σ' ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε το Μπέικον στις άκρες απλά να δώσει το άρωμα του,ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά αναλόγως το μέγεθος μέχρι και να χρυσίσουν,διατηρούνται εκτός ψυγείου για 3 ημέρες και στο ψυγείο 2 εβδομάδες.


Καλή όρεξη...........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...