Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

SPAGHETTI ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO




ΥΛΙΚΑ :

1 πακέτο spaghetti
150 gr μανιτάρια portobello
1 ματσάκι μαϊντανός
400 ml ζωμός κοτόπουλου
150 gr παρμεζάνα
50 gr αγελαδινό βούτυρο
5 φέτες προσούτο ή Μπέικον
αλάτι
πιπέρι


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :

Βάζουμε σ' ένα βαθύ τηγάνι τα μανιτάρια και το μπεϊκον με λίγο ελαιόλαδο να κάψουν και να μαλακώσουν καλά,αλατοπιπερώνουμε χωρίς να παραμαυρίσουν γιατί θα μας πικρίσουν, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το ζωμό κοτόπουλου και τον ζεσταίνουμε καλά, μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε στο τηγάνι τα μακαρόνια και τ' αφήνουμε να βράσουν εκεί.
     Μόλις περάσουν περίπου 8 λεπτά και έχει πιεί αρκετό απο το ζωμό ρίχνουμε το βούτυρο ανακατεύουμε καλά να αφομοιωθεί απο τα μακαρόνια και το μαϊντανό και σερβίρουμε..όσο πιο πολυ το αφήσετε τοσο θα πίνει το ζωμό του μην το φοβηθείτε αν έχει αρκετή σάλτσα ακόμα αφήστε το με σβησμένο το μάτι και θα δέσει!!!!!


Oινολογική παρέμβαση :    Ενα καλό παλιό αγιωργίτικο

Καλή όρεξη.......

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΥΣΤΙΚΗ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...