Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

ΣΚΟΡΔΟΨΩΜΟ


ΥΛΙΚΑ :

1 Μπαγκέτα
10 φ.γαλοπούλα βραστή
3 κ.σ κέτσαπ
1 σκελίδα σκόρδο
150 gr. μοτσαρέλα
1 κ.γ ρίγανη
αλάτι
πιπέρι

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :

Κόβουμε τη μπαγκέτα σε λεπτές διαγώνιες φέτες και τις τοποθετούμε σ' ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, κόβουμε τη σκελίδα σκόρδο στη μέση και αλείφουμε τις φέτες να πάρουν το άρωμα ( για ποιο έντονη γεύση αλέθουμε στο μπλέντερ το σκόρδο μαζί με την κέτσαπ.) και ανακατεύουμε τη κέτσαπ με τη ρίγανη και το αλατοπίπερο.
  Προσθέτουμε απο μία κουταλιά του γλυκού στην κάθε φέτα απο την κέτσαπ και μετά κομμένη μια μικρή φέτα γαλοπούλα, τελειώνουμε ρίχνοντας πάνω το τυρί. Αφού επαναλάβουμε την διαδικασία για όλες τις φέτες τις βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 180.

Καλή όρεξη........


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...