Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ











ΥΛΙΚΑ :


400 γρ. ταλιατέλες
300 γρ χοιρινό μπούτι κομμένο σε μικρά κυβάκια
1 ποτήρι λευκό κρασί ξινό
1 πιπεριά κόκκινη καυτερή
1 πιπεριά κίτρινη
2 πιπεριές κόκκινες γλυκές(σε βάζο απο σούπερ μαρκετ)
1 κ.σ πελτέ ντομάτας
1 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κ.σ βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ ζάχαρη


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :

Βράζουμε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες σε καλά αλατισμένο νερό, και ταυτόχρονα σοτάρουμε το χοιρινό με τις πιπεριές σε ένα τηγάνι,μόλις πάρει το χοιρινό καλό χρώμα(να ειναι κομμένο σε πολύ μικρά κυβάκια βοηθάει να γίνει γρήγορα και να μείνει ζουμερό),σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το πελτέ μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ.
     Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τη ζάχαρη και τη καυτερή μικρή πιπεριά και λίγο απο το ζουμί που βράζουν τα μακαρόνια,αφου πέσει η στάθμη της σάλτσας και γίνει παχύρρευστη προσθέτουμε τις ταλιατέλες και το βούτυρο και τέλος σερβίρουμε γαρνίροντας με το μαϊντανό.



Καλή όρεξη.....









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...