Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

MICHELADA COCTAIL





ΥΛΙΚΑ :


Για το ποτήρι

ζάχαρη ακατέργαστη
πιπέρι καγιέν
1 λαιμ


Για το coctail

2 κ.σ χυμό ντομάτας σουρωμένος
1 κ.σ χυμός απο λάιμ
1 κ.σ ταμπάσκο σος
μπύρα ξανθιά μεξικάνικη
παγάκια
φέτες λεμόνι


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :

Βρέχουμε το στόμιο του ποτηριού με λάιμ,και το βουτάμε διαδοχικά στο πιπέρι καγιέν και τη ζάχαρη,στο σέικερ χτυπάμε τα υλικά για το κοκτέιλ μαζί με τα παγάκια,εκτός από την μπύρα που την αφήνουμε για το τέλος.
  Σερβίρουμε στο ποτηρι τα χτυπημένα υλικά μας και γεμίζουμε με μπύρα μέχρι και επάνω,βάζουμε και τις φέτες λεμονιού απο πάνω και άσπρο πάτο....
Είναι πολύ δροσερό ποτό και συνοδεύει τέλεια μπάρμπεκιου και ψητά ή σνάκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...