Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

ΚΡΟΣΤΙΝΙ ΜΕ ΔΡΟΣΕΡΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ







ΥΛΙΚΑ :

4 φετες ψωμί
1 κ.σ πελτέ ντομάτας
1 μαρούλι
1 ματσάκι ρόκα
2 κ.σ τυρί κρέμα
ξύσμα και χυμό απο 1 λεμόνι
1 κ.γ ρίγανη
1 πρεζα ζάχαρη
4 φέτες μπεϊκον
50 γρ βούτυρο
1 πράσινο μήλο
1 αγγούρι


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :

Ξεκινάμε βάζοντας το ψωμί σε ένα τηγάνι μαζι με το βούτυρο αφού έχει λιώσει πρώτα να πάρει χρώμα καλό,αφού σοταριστεί και απο τις δύο πλευρές το αφαιρούμε,βάζουμε και το μπέικον τωρα με τη σειρά του να πάρει και αυτο χρώμα,και στα κροστίνι  προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας με λίγο ελαιόλαδο,τη ζάχαρη,ρίγανη και αλατοπίπερο και στο φούρνο για άλλα δέκα λεπτά στους 180 βαθμούς στον γκριλ να μαλακώσει η σάλτσα απο πάνω.
    Κόβουμε τη σαλάτα μας και κάνουμε ντρέσινγκ με το τυρί κρέμα και το λεμόνι μας,αλατοπιπερώνουμε,ανακατεύουμε και καλή μας όρεξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...