Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΟΛΩΜΟΥ ΜΕ ΝΤΙΠ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ







ΥΛΙΚΑ :

1 Φιλέτο σολωμού 300 γρ.
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά κίτρινη
1 πιπεριά πράσσινη
1 αγγουράκι
1 κ.γ μαγιονέζα
1 φρέσκο κρεμμύδι
1 λεμόνι
100 γρ γιαούρτι στραγγιστό
100 γρ σπανάκι
100 γρ ρόκα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :


Αφαιρούμε την πέτσα απο το φιλέτο σολωμού το κόβουμε σε κύβους και το περνάμε διαδοχικά με τις πιπεριές σε σουβλάκι.
   Το μαρινάρουμε με ελαιόλαδο το χυμό απο το λεμόνι και το ξύσμα του για 1 ώρα στο ψυγείο να σφίξει και το περνάμε απο σχαροτήγανο ή στο γκρίλ κυριολεκτικά για 1 λεπτό απο την κάθε πλευρά στο σχαροτήγανο, ή στο γκρίλ 12 λεπτά στο τέρμα του φούρνου σας.
   Για το ντιπ κόβουμε σε κύβους το αγγούρι και ανακατεύουμε με το γιαούρτι,το κρεμμύδι λεπτοκομμένο,αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε με τη σαλάτα μας και τα σουβλάκια.

Καλή όρεξη......

5 σχόλια:

  1. Υπέροχο φαίνεται! Και είναι και light!!! Άρα καταναλώνεται χωρίς ενοχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοια σουβλάκια φέρτε μου σωρό.
    Ωραιότατο φαίνεται και πολύ ελαφρύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ενδιαφέρον το πιάτο σου, μου αρέσει πολύ ο σολομός και τον φτιάχνω συχνά, θα το δοκιμάσω κι έτσι, καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...