ΥΛΙΚΑ :
1 Φιλέτο σολωμού 300 γρ.
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά κίτρινη
1 πιπεριά πράσσινη
1 αγγουράκι
1 κ.γ μαγιονέζα
1 φρέσκο κρεμμύδι
1 λεμόνι
100 γρ γιαούρτι στραγγιστό
100 γρ σπανάκι
100 γρ ρόκα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :
Αφαιρούμε την πέτσα απο το φιλέτο σολωμού το κόβουμε σε κύβους και το περνάμε διαδοχικά με τις πιπεριές σε σουβλάκι.
Το μαρινάρουμε με ελαιόλαδο το χυμό απο το λεμόνι και το ξύσμα του για 1 ώρα στο ψυγείο να σφίξει και το περνάμε απο σχαροτήγανο ή στο γκρίλ κυριολεκτικά για 1 λεπτό απο την κάθε πλευρά στο σχαροτήγανο, ή στο γκρίλ 12 λεπτά στο τέρμα του φούρνου σας.
Για το ντιπ κόβουμε σε κύβους το αγγούρι και ανακατεύουμε με το γιαούρτι,το κρεμμύδι λεπτοκομμένο,αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε με τη σαλάτα μας και τα σουβλάκια.
Καλή όρεξη......
Πεντανόστιμο το σουβλάκι σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΥπέροχο φαίνεται! Και είναι και light!!! Άρα καταναλώνεται χωρίς ενοχές!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤέτοια σουβλάκια φέρτε μου σωρό.
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραιότατο φαίνεται και πολύ ελαφρύ!
Πολύ ενδιαφέρον το πιάτο σου, μου αρέσει πολύ ο σολομός και τον φτιάχνω συχνά, θα το δοκιμάσω κι έτσι, καλό σου βράδυ!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλό βράδυ σουβλάκι power
ΑπάντησηΔιαγραφή