Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ










ΥΛΙΚΑ :

2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
200 γρ τυρί παρμεζάνα
4 φέτες γαλοπούλα βραστή ή καπνιστή
1 κ.σ θυμάρι ξερό
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :

Φροντίζουμε τα φιλέτα μας να είναι καθαρά απο πέτσες και δέρμα και να είναι κομμένα στη μέση και χτυπημένη με το μπάτη για να είναι όσο πιο λεπτά γίνεται να ψηθούν ομοιόμορφα και γρήγορα.
   Τα απλώνουμε σε αλουμινόχαρτο και τα βάζουμε το ένα δίπλα στο άλλο,απο πάνω τις φέτες γαλοπούλας και το τυρί κομμένο σε ροδέλες,αλατοπιπερώνουμε και βρέχουμε με λίγο ελαιόλαδο και βάζουμε στο φούρνο αφού το έχουμε τυλίξει σε σχήμα καραμέλας σφιχτά με το αλουμινόχαρτο σε προθερμασμένο φούρνο για μισή ώρα στους 180 βαθμούς αέρα.Το περνάμε μετα και απο ένα σχαροτήγανο ή τηγάνι αντικολλητικό για να πάρει χρώμα με ένα κύβο βούτυρο.Σερβίρουμε προαιρετικά με μουστάρδα και μέλι και πατατούλες σωτέ.


Καλή όρεξη

3 σχόλια:

  1. θα ανταμείψει το κόπο σου περιμενω εντυπώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ νόστιμο φαγητό και πολύ ωραία παρουσίαση! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...