ΥΛΙΚΑ :
1 Φιλέτο Σολωμού 400 γρ
300 γρ λιγκουϊνι
300 γρ. σπανάκι
1 κ.σ βούτυρο
ξύσμα απο 1 λεμόνι
χυμο απο 1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :
Καθαρίζουμε και πλένουμε το Σολωμό και βγάζουμε τα μικρά αγκαθάκια που μπορεί να έχει και τον βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στο τέρμα και γκρίλ απο τη πλευρά που είναι η πέτσα με ελαιόλαδο,το χυμό απο το λεμόνι αλλά και το ξύσμα για 12 λεπτά να πάρει ένα ωραίο χρώμα και εν συνεχεία βράζουμε τα μακαρόνια.
Σουρώνουμε τα μακαρόνια και στο τηγάνι σοτάρουμε το σπανάκι με το βούτυρο να γυαλίσει προσθέτουμε τα μακαρόνια ανακατεύουμε και σερβίρουμε με το Σολωμό.
Είναι εύκολη και γρήγορη συνταγή αλλά ανταμείβει....
Καλή όρεξη....
Όντως πανεύκολη και γρήγορη συνταγή και να προσθέσω οτι είναι και πολύ υγιεινή!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤέλεια ψημένος ο σολωμός και δένει υπέροχα με τα λινγκουίνι! Μπράβο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ πολύ και καλή γευστική δοκιμή!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή