Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ








ΥΛΙΚΑ :

500 γρ φρέσκιες παπαρδέλες
1 ντομάτα ώριμη
1 ξερό κρεμμύδι
300 γρ σπανάκι λεπτοκομμένο
1 κ.γ μπούκοβο
1 κ.γ πάπρικα
1 κ.γ πιπέρι κόκκινο
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :

Βράζουμε τις παπαρδέλες σε αλατισμένο νερό και συνεχίζουμε να φτιάξουμε τα λαχανικά μας σοτάροντας το κρεμμύδι σε ροδελές κομμένο για 5 λεπτά να μαλακώσει,και μετά προσθέτουμε την ντομάτα κομμένη χοντρά σε κομμάτια,μια πρέζα ζάχαρη,το μπούκοβο,τη πάπρικα,το κόκκινο πιπέρι
και το σπανάκι.
    Μόλις μαλακώσει το σπανάκι και τα μακαρόνια είναι έτοιμα σουρώνουμε κρατώντας μισή κούπα απο το ζουμί τους και ενώνουμε με τα υπόλοιπα υλικά,προσθέτοντας ελαιόλαδο και το υπόλοιπο ζουμί για να χυλώσουν ωραία και να σχηματίσουν μια γευστική σάλτσα.

Καλή όρεξη.........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...